Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Winter bedrijfsuitje / Sneeuwspelen / Foxhunt Snowworld

Foxhunt Snowworld

Event description

Er worden in totaal 5 games gespeeld. De games liggen avontuurlijk verspreid op diverse uithoeken van de sneeuwbanen. Om bij elk spel onderdeel te komen, moet je soms de berg opklimmen, soms afdalen, soms een beetje zoeken naar het volgende onderdeel. Maar let op! Je moet wel alle activiteiten afleggen in 1 uur.

Bij elk spel kunnen er punten worden verdiend. Heeft jouw tweetal aan het eind de meeste punten, dan vallen jullie in de winterse prijzen. Onderling worden de punten bijgehouden. Het ene tweetal controleert dus het andere tweetal. Komen jullie ergens niet uit of heb je vragen dan kunnen deze heel handig via de walkie talkie of via 'whatsapp' aan onze instructeur worden gesteld.

Winter Wonder Puzzle

De eerste challenge is al gelijk fysiek. Win een voorsprong op het andere team door eerder boven op de berg te zijn. Los vervolgens de puzzel zo snel mogelijk op. Lukt dit jullie als eerste dan slepen jullie de punten binnen voor je team. Het is de bedoeling dat de puzzelstukken, bestaande uit blokken, op elkaar worden gestapeld. Elk tweetal doet een andere puzzel. En weet dus niet hoe de puzzel van het andere duo gaat worden.

Fun Curling on Snow

Bij fun curling is het de bedoeling om de curling stenen zo dicht mogelijk bij de blauwe puck te krijgen. Dit wordt gedaan door de stenen "down hill" over de sneeuw te schuiven. Ligt de steen van jouw team dichterbij dan gaan de punten naar jullie. Ieder team krijgt een viertal stenen(2 p.p.) om te werpen. Spelers mogen de stenen van de tegenpartij weg kaatsen. Het gaat om de ‘best of 5 games’.

Ring werpen in de Sneeuw

Bij het ring werpen is het de bedoeling om met 5 ringen zoveel mogelijk punten te scoren. Er zijn drie palen waar de ringen omheen gegooid kunnen worden. Bij de eerste paal is de waarde van de ring x1, bij de tweede ring is de waarde x2 en bij de laatste paal is de waarde x3. De verschillende ringen hebben ook elk een waarde. Hoe kleiner hoe meer punten hij waard is.

Jeu de Snow

Bij Jeu de Boules is het de bedoeling om de metalen bal zo dicht mogelijk bij de 'but' te krijgen. Dit zelfde geldt voor Jeu de Snow. Hierbij is het ook geoorloofd om de bal van de tegenstander weg te kaatsen. Ieder team krijgt 3 ballen om de ronde te winnen. Ligt de bal van jouw team dichter bij de but, dan gaan de punten naar jullie team. De winnaar is het team dat de meeste games wint uit een ‘best of 5’ situatie.

Einsteinrun Snow Edition(+Instructeur)

Boven aan de berg wacht het team, de question master staat beneden met de vragen. Telkens glijd er één teamlid op een pannenkoek naar beneden. Om een vraag te krijgen en beantwoorden. Is de vraag goed dan mag de deelnemer weer naar boven om de pannenkoek over te geven. Is de vraag fout dan rent diegene naar boven om te overleggen met het team. Naast een goed of fout antwoord kan de vraag ook worden gepast. Wie heeft aan het einde de meeste vragen goed beantwoord?

Tactisch touwtrekken

Bij het tactisch touwtrekken staat er 1 van elk duo op twee ‘foamstokken’. De bedoeling is om de tegenstander hier van af te krijgen met behulp van het touw. Het tactische element komt naar voren door het trekken en loslaten. Wanneer één persoon hard trekt en de ander laat los zal die natuurlijk naar achter vallen. Degene die wint mag blijven staan de verliezer is af. Het team wat als eerst alle tegenstanders af heeft wint. Omdat het 2 versus 2 is worden de winnaars bepaald die twee van de drie rondes wint.

Touw ontknopen

Heb jij inzicht en ben je goed met knopen? Probeer dan zo snel mogelijk de knopen uit het touw te halen die het andere duo heeft gemaakt. Het is aan jullie de keus of het makkelijker is om handschoenen aan te houden tijdens het ontknopen of zonder handschoenen maar met koude en stijve vingers. Hier kunnen drie rondes worden gespeeld als daar tijd voor is. Winnaar wordt je door 2 van de 3 rondes te winnen.

Snowbowling

Hierbij is het de bedoeling om in twee beurten zo veel mogelijk kegels om te stoten. Het is de bedoeling dat een van het duo op een slee naar beneden gaat. De ander mag de slee afduwen en probeert deze ook gelijk in de juiste richting te sturen. Hierbij worden de winnaars bepaald door het duo dat twee van de drie rondes wint. 

Programm Example

▪ Ontvangst
▪ Uitleg Fox Hunt
▪ Sneeuw activiteiten (1 uur in de sneeuw)
▪ Prijsuitreiking 

Duration

1.5 uur

Location

  • Snowworld Zoetermeer

Prices starting at

  • Fox Hunt tot 25 deelnemers* € 25,00 p.p.

*In combinatie met:
Toegang sneeuwbaan (incl. sneeuwschoenen) tot 25 p. € 9,50 p.p.
Horeca afname, minimaal  €14,95 p.p. (borrel, diner, lunch )

Costs extensions

Tip! Combineren met ijssculpturen? € 29,50 p.p.

Availability

Deze activiteit is gedurende het hele jaar op alle dagen van de week te boeken, onder voorbehoud van beschikbaarheid. 

 

Offer request

(Verplicht)
 
 
Foxhunt
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Send to a friend

Eten & Drinken

  • Etagere lunch v.a. €14,00 p.p.
  • Stamppotten v.a. € 24,50 p.p.
  • Borrelarrangementen & feest

Op zoek naar een leuke locatie?
Wij adviseren je graag..

Informatie
be euro Prijzen exclusief btw
  Horecawensen sturen wij graag met
onze programma-suggesties mee. 

  

Filed under: