Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Winter bedrijfsuitje / Meer winterfun / Crushed Ice Games Downhill

Crushed Ice Games Downhill

Event description

De crushed Ice Games Downhill zijn hilarische spelletjes vol fun op de 40 meter lange ijsglijbaan op de boulevard van Scheveningen. Hier beleef je de gekste teambuildingactiviteiten. Prima te combineren met de Be On Ice ijsspelen op de ijsbaan op het Kurhausplein.

Down Hill Human sjoelen

Bij dit spel draait het allemaal om precisie. De deelnemers glijden met een rubberband vanaf de bovenkant van de schans naar beneden. Onderaan de schans staan pillonnen met daarop punten en het is de bedoeling de band met deelnemer bij de pillon met de meeste punten te krijgen.

Penalty Glide-Out

Verdeeld in twee teams starten de deelnemers allebei met een rubberband vanaf de bovenkant van de ijsglijbaan. Langs de heuvel staat een basket en het team dat de meeste ballen in de basket gooit verdient de meeste punten en wint het spel.

 IJspegel Ring Slide

Bij dit spel in het samenspel van belang. De deelnemers worden in teams verdeeld waarbij er 1 ringsteker van elk team bovenaan de ijsbaan start op een band. Halverwege de ijsglijbaan staan deelnemers die ringen boven de baan houden. Elke ring die wordt gestoken moet eenmaal beneden gekomen direct naar een mand worden gebracht. Wij aan het einde van het spel de meeste ringen in de mand heeft liggen wint het spel.

Einstein's Crushed Ice Timmerman's Race

Bij dit spel staan er een deelnemer onderaan de baan en deelnemers halverwege de baan. De deelnemeronderaan de baan krijgen een vraag die hij niet moet beantwoorden, maar de deelnemers halverwege de baan. De deelnemer onderaan de baan gaat op een band zitten en wordt omhoog getrokken door zijn teamgenoten. Deze geven antwoord op de vraag en laten hun teamgenoot weer naar beneden glijden. Als het antwoord goed is mag hij met de hamer 1 keer de spijker in een houtenblok slaan. Het team dat als eerst de spijker volledig in het hout slaat wint het spel!

Wisselprogramma (vanaf 20 personen)

Vanaf 20 personen bieden wij deze activiteit aan in een leuk wisselprogramma. De wisselactiviteit kan bestaan uit Ijssculpturen of onze leuke Après Ski Quiz.

Programm Example

 • Ontvangst, met een lekkere kop koffie/thee/choco en wat lekkers (optioneel)
 • Klaarmaken en verplaatsen naar de IJsschans
 • IJsschansactiviteiten (1 uur op het ijs)
 • Prijsuitreiking 
 • Winters Diner (optioneel)

Duration

1 1/2 uur

Location

 • Scheveningen Boulevard/Pier

Prices starting at

 • Crushed ice activiteiten vanaf 10 personen € 19,50 p.p.
 • Crushed ice activiteiten 15-20 personen € 15,00 p.p.

Costs extensions

Huur/toegang Schans € 12,50 p.p. (of € 10,00 p.p. bij afname horeca)

Availability

Onder voorbehoud van beschikbaarheid van de ijsbanen. Wij adviseren zo vroeg mogelijk te boeken vanwege de beperkte beschikbaarheid.

Offer request

(Verplicht)
 
 
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Send to a friend

Eten & Drinken

 • Etagere lunch v.a. €14,00 p.p.
 • Stamppotten v.a. € 24,50 p.p.
 • Borrelarrangementen & feest

Op zoek naar een leuke locatie?
Wij adviseren je graag..

Informatie
be euro Prijzen exclusief btw
  Horecawensen sturen wij graag met
onze programma-suggesties mee. 

  

Filed under: