Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Winter bedrijfsuitje

Winter bedrijfsuitje

Winter bedrijfsuitje organiseren? Hier vind je een leuke verzameling van de leukste winter uitjes in Scheveningen. 

IJsspelen met Oud Hollands thema
Beleef diverse ijsspelen uit grootmoeders tijd, maar dan in een modern jasje! Bijvoorbeeld priksleeën, oud-hollandsch curling, ijsgrabbelen op de band, prijsschieten en ringsteken op de slee.
Foxhunt Snowworld
Bewijs samen dat jullie de beste ‘hunters’ van de dag zijn! Dit nieuwe spel wordt gespeeld in teams van 2 personen die met een ander tweetal lopen. Alles op de sneeuwbaan van Zoetermeer...
Be Robinson Team Experience on Snow
Een echt teambuilding programma op de pistes van Snowworld. Met je collega's strijden in de sneeuw met uitdagingen waarbij snelheid, creativiteit, intelligentie en goede samenwerking onontbeerlijk zijn!
Winter Chalet on de Beach games
Een actief en winters evenement voor echte teambuilding!
Curlen in Den Haag
Kom met ons curlen in Den Haag-Leidschendam of in Scheveningen op het Kurhausplein. Laagdrempelig op de leuke en sfeervolle gelegenheidsbanen. In korte tijd leren wij je de kneepjes van het curlen, waarna de competitie kan beginnen. Natuurlijk zijn er prijsjes te verdienen.... Hét ideale uitje voor Kerst of Nieuw Jaar..
Sneeuwspelen met Oud Hollands thema
Een bedrijfsuitje met grootmoeders sneeuwspelen in een modern jasje. Bijvoorbeeld priksleeën rodelslalom, oud-hollandsch curling, sneeuw grabbelen op de glijband, sneeuwballen prijsschieten en ringsteken op de slee. En sneeuwzeker...
Be de Vos Winter Experience on Snow
Be de Vos is een sensationeel en spannend psychologisch sneeuw programma, waar meer bij komt kijken dan gedacht wordt. Een coole team experience, in winterse sferen...
Ice Carving Challenge
Ga samen met je collega's de uitdaging aan om een groot ijssculptuur te maken. Per 2 of 3 deelnemers een ijsblok en carven maar! Met het gehele team worden de ijsblokken na bewerken aan elkaar gemaakt, tot er een gehele creatie van ijs ontstaat... Superleuk netwerk event mogelijk met een hapje en een drankje..
Après Ski Winter Quiz
De leukste quiz in de winter! Video entertained! Hilarisch, leuke onderdelen met o.a. muziek rondes, videorondes, interactieve rondes. Geschikt voor elke leuke locatie zoals het Après Skicafé bij Snowworld, de leuke horecalocaties langs de gelegenheids ijsbanen, hotels of zelfs in jouw bedrijfsrestaurant..
Crushed Ice Games Downhill
Beleef de Crushed Ice Games downhill als uniek bedrijfsuitje vol fun, midden op de boulevard voor de Pier van Scheveningen.
Eten & Drinken

  • Etagere lunch v.a. €14,00 p.p.
  • Stamppotten v.a. € 24,50 p.p.
  • Borrelarrangementen & feest

Op zoek naar een leuke locatie?
Wij adviseren je graag..

Informatie
be euro Prijzen exclusief btw
  Horecawensen sturen wij graag met
onze programma-suggesties mee.