Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

U bent hier: Home / Topmenu / Specials / Special van de maand

Special van de maand

IJsspelen met Oud Hollands thema
Beleef diverse ijsspelen uit grootmoeders tijd, maar dan in een modern jasje! Bijvoorbeeld priksleeën, oud-hollandsch curling, ijsgrabbelen op de band, prijsschieten en ringsteken op de slee.
Sneeuwspelen met Oud Hollands thema
Een bedrijfsuitje met grootmoeders sneeuwspelen in een modern jasje. Bijvoorbeeld priksleeën rodelslalom, oud-hollandsch curling, sneeuw grabbelen op de glijband, sneeuwballen prijsschieten en ringsteken op de slee. En sneeuwzeker...
Ice Carving Challenge
Ga samen met je collega's de uitdaging aan om een groot ijssculptuur te maken. Per 2 of 3 deelnemers een ijsblok en carven maar! Met het gehele team worden de ijsblokken na bewerken aan elkaar gemaakt, tot er een gehele creatie van ijs ontstaat... Superleuk netwerk event mogelijk met een hapje en een drankje..
Après Ski Winter Quiz
De leukste quiz in de winter! Video entertained! Hilarisch, leuke onderdelen met o.a. muziek rondes, videorondes, interactieve rondes. Geschikt voor elke leuke locatie zoals het Après Skicafé bij Snowworld, de leuke horecalocaties langs de gelegenheids ijsbanen, hotels of zelfs in jouw bedrijfsrestaurant..
Curlen in Den Haag
Kom met ons curlen in Den Haag-Leidschendam of in Scheveningen op het Kurhausplein. Laagdrempelig op de leuke en sfeervolle gelegenheidsbanen. In korte tijd leren wij je de kneepjes van het curlen, waarna de competitie kan beginnen. Natuurlijk zijn er prijsjes te verdienen.... Hét ideale uitje voor Kerst of Nieuw Jaar..