Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Topmenu / Informatie / Vacatures Be You Events

Vacatures Be You Events

Event instructeurs (oproepbasis)

Be You Events is doorlopend op zoek naar enthousiaste instructeurs en instructrices die het leuk vinden om sportieve activiteiten te begeleiden.

Werkzaamheden: het begeleiden van Strandactiviteiten, Thema-activiteiten, City Games, Creatieve Uitjes en in de winter ludieke spelen op het ijs en sneeuw. Goede verdiensten met erg leuk werk! Bel naar 070-3504648 of stuur een kort mailtje naar operationeel@glope.nl voor een afspraak.

Stage Event Management en/of Toerisme 3e jaars hbo

Hou jij van organiseren & ondernemen en volg jij als student een studie of minor Event Management en/of toerisme? Dan is een stage binnen Be You Events zeker iets voor jou..! Wij voldoen aan de eisen die een hbo opleiding stelt aan jou als stagiair. Bel naar 070-3504648, mail je CV naar info@beyouevents.nl of vul het daarvoor bestemde contactfomulier in, voor een afspraak.

Stage Marketing en E-commerce

Ben jij de student die graag ervaring op wil doen in de evenementenbranche en met name bezig zijn met marketing, e-commerce, social media onder goede begeleiding? Dan is een stage binnen Glope Events - Be Event Group zeker iets voor jou..! Wij voldoen aan de eisen die een hbo opleiding stelt aan jou als stagiair. Bel naar 070-3504648, mail je CV naar info@beyouevents.nl voor een afspraak.

Stage Sportmanagement

Heb jij talent voor evenementenorganisatie en lijkt het jou leuk om bij een commercieel bedrijf aan de slag te gaan? Dan is een stage binnen Glope Events zeker iets voor jou..! Bel naar 070-3504648 of mail je CV naar info@beyouevents.nl voor een afspraak. 

Stage bij een andere vestiging

Wil jij stage lopen bij onze vestiging Be There Events in Amsterdam? Neem dan een kijkje op de site http://www.bethereevents.nl/topmenu/vacatures of bel naar 020-7670094 en mail je CV naar info@bethereevents.nl 

Of wil jij stage lopen bij onze vestiging Be Cool Events in Rotterdam? Neem dan een kijkje op de site http://www.becoolevents.nl/topmenu/vacatures of bel naar 010-2618648 en mail je CV naar info@becoolevents.nl

Franchise ondernemer worden

Wil jij werken in de organisatiebranche als zelfstandig ondernemer? Met alle support van Be Event Group? Je eigen exclusieve rayon bij jou in de buurt? Kijk dan snel op www.beeventgroup.nl. Avontuurlijk Ondernemen in de evenementenbranche!

 

Send to a friend

Algemene impressie

Bedrijfsuitje impressie