Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Thema events / Duinstruin Tocht Kijkduin of Scheveningen

Duinstruin Tocht Kijkduin of Scheveningen

Event description

Zoek je weg tussen de duinheuvels, helmgras, vossen, highlanders en bunkers van dit prachtige duingebied.

Jullie lopen aan de hand van onze 'Be Event' app naar bepaalde punten in duinen waar jullie vragen krijgen over het gebied. Daarnaast krijgen jullie gekke foto/video opdrachten en andere leuke challenges om punten te scoren.

Gedurende de tocht zijn er op verschillende punten bijzondere 'fun' opdrachten uit te voeren, hierbij valt te denken aan een kort golfparcour en de triviant opdracht en route. Daarnaast word je kennis getest op het gebied van nieuwsfeiten raadsels en natuurverschijnselen. Scheveningen staat natuurlijk centraal gedurende deze Duinstruin tocht. Weet jij wat de meest voorkomende Scheveningse achternamen zijn?

De Fun Opdrachten die je kan verwachten: 

 • Golf opdracht : Ergens tijdens de tocht hebben wij een leuk parcours waarin je met je team in zo min mogelijk slagen (boerenduingolf) de ronde moet maken. Nog best lastig, maar pret verzekerd.
 • Triviant opdracht: op een supermooie duintop met uitzicht over zee en achterland zijn er triviale vragen te beantwoorden binnen een vastgestelde tijd. Welk team heeft de meeste antwoorden over natuur en duinwetenschap? Helaas, smartphones zijn in deze ronde niet toegestaan. 

Uitbreidingen

Boeren Beachgolf als extra opdracht

Erg populair is het boerengolfen ofwel klompengolf. In deze tocht verwerken wij een klein parcours van 3 "holes" op het strand of in een duinpan, waar je met je groep in zo min mogelijk slagen het boerengolfparcours aflegt. Inderdaad met die bijzondere boeren golfclubs. Een echte aanrader om je tocht hiermee uit te breiden.

Muziekquiz als extra opdracht

Test je muziekkennis bovenop de duinen! Onze instructeur neemt alle benodigde materialen mee voor een knallend feest! Bovenop de duintop wordt jullie kennis van muziek uit de jaren 60, 90 en 00s keiherd op de proef gesteld. De bonuspunten die je hier verdiend, kunnen misschien bijdragen aan de winst van de hele dag!

Segway experience als extra opdracht

Inmiddels zeer bekend in Nederland zijn de Segways, deze elektrische voertuigjes bestuur je met je lichaam door je gewicht te verplaatsen. Met deze spectaculaire opdracht is het de bedoeling om met een Segway in een zo snel mogelijke tijd een klein parcours af te leggen. Een erg leuke en uitdagende uitbreiding van de Duindropping!

Dropping met iPad Moove Team Challenge

De gehele dropping kan ook uitgevoerd worden met de  hilarische Moove Team app op iPads. I.p.v. de GPS en opdrachtenmap, maken we gebruik van de Moove App en iPads. Teams kunnen elkaar zien, elkaars resultaten zien, elkaar dwarszitten met leuke ingebouwde gadgets als gebroken schermen en virussen waardoor iPads tijdelijk onbuikbaar worden. Fotoopdrachten en andere fun opdachten gaan interactief via de app. Na afloop worden de resultaten en de door de teams gemaakt foto's bij de prijsuitreiking getoond op de computer of op groot scherm. (afhankelijk van de grootte van de groep). Klik hier voor deze versie van de activiteit!

Programm Example

 • Aankomst en gelegenheid voor een drankje 
 • Start Duinstruin tocht Scheveningen
 • Einde activiteiten met een leuke prijsuitreiking 
 • Eventueel aanvang barbecue of buffet
 • Einde, vertrek naar huis

Duration

Duur activiteiten: 2 uur.

Location

 • Onze 'thuisbasis' zijn leuke en sfeervolle strandtenten in Scheveningen (Zandvoort en Hoek van Holland op aanvraag). Kijk voor een overzicht van de locaties waar we veel mee samenwerken op onze locatiepagina.

Prices starting at

 • Duinstruin tocht Scheveningen van 10 tot 50 personen € 25.00 p.p.
 • Duinstruin tocht Scheveningen van  50 tot 100 personen € 23.50 p.p.
 • Duinstruin tocht Scheveningen vanaf minimaal 100 personen € 22.50 p.p.

Costs extensions

 • Boerengolf vanaf 10 personen € 5.00 p.p.
 • Segway vanaf 10 personen € 10.00 p.p.

* Prijzen activiteiten op locatie zijn op aanvraag.

Availability

Deze activiteit is het gehele jaar mogelijk, op alle dagen van de week. (Onder voorbehoud van beschikbaarheid).

Offer request

(Verplicht)
 
 
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
(Verplicht)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Send to a friend

Eten & Drinken

 • Lunch v.a. €12,50 p.p.
 • Diner v.a. € 24,50 p.p.
 • Borrelarrangementen & feest

Op zoek naar een leuke locatie?
Wij adviseren je graag..

Informatie
be euro Prijzen exclusief btw
  Beachlunches, beachbarbecues, en borrels sturen wij graag met onze programma-suggesties mee.