Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Thema events

Thema events

Thema event organiseren? kijk hieronder voor alle thema uitjes...

Whatsapp game
Een leuk evenement vol spanning en sensatie….
Tuk Tuk Tour Scheveningen
Een tour met Tuk Tuks waarbij je onderweg verschillende opdrachtjes tegenkomt, langs Scheveningen en Wassenaar. De chauffeur heeft wel instructie nodig, want die weet niet welke kant hij op moet.
The Phone Challenge
Dit bedrijfsuitje lijkt van start te gaan als een “normale” GPS tocht, maar al gauw komen de teams erachter dat niets is wat het lijkt. Bij aanvang van het evenement vinden de nietsvermoedende deelnemers een telefoon die kort daarna begint te rinkelen: "U spreekt met Mister X!".... De missie kan beginnen!
T2 Flower Power Tour
Een fantastisch evenement waarbij je terug in de tijd gaat. Een mooie tour in oldtimer hippie busjes (Volkswagen T2 busjes) waarbij je een routemap meekrijgt, vragen moet beantwoorden en je zelf voor de muziek zorgt.
Escape the Pier
De nieuwste sensatie op het gebied van escapes... Escape de Pier! Er komt een tsunami aan in 2125... Ontvlucht jij De Pier als eerste team?
Flower Power tocht met fiets
Zin om even helemaal los te gaan en gek te doen? Stap op de fiets met je hippie outfit en kom de leukste stukjes van en rondom Den Haag tegen, natuurlijk met vrolijke opdrachten.
Voetbal fun en teambuilding
Deze sportieve activiteit moet je eens met je bedrijf of vriendengroep gedaan hebben. Het voetbal fun evenement bestaat uit twee fantastische onderdelen. Wie zal dit spel winnen?
Get In To The Party
Een omgekeerde Escape ervaring. Vindt door middel van aanwijzingen de feestkamer waar speciaal voor jullie een feest wordt georganiseerd! Een spannend, feestelijk en hilarisch uitje op een unieke locatie meters boven de zee.
iPad Beach Game
De iPad moove Team game is het tablet spel wat je gedaan moet hebben. Op zoek naar een nieuw innovatief uitje wat nog niemand gedaan heeft, strijd met ons om de winst tijdens de iPad team game
Escaperoom 'The Virus' Scheveningen
Controlekamers, chemiekamers, escape impossible? Radioactief? Maak jij op tijd het virus onschadelijk door het ontcijferen van de juiste natuurkundige formules, het doen van proeven en het doorgronden van de kamers en natuurlijk de escape uit het lab? Spannend is het in elk geval...
Beachclub Quiz
Met collega's, vrienden of familie lekker de kroeg in en super gezellig strijden tegen elkaar met de Beachclub Pub Quiz... Nu uit te breiden met het WK thema
Duinbike tocht Duinen
Ontdek Scheveningen en omgeving op een leuke en ontspannen wijze. Met behulp van de app kunnen jullie op de fiets de weg vinden van punt naar punt. De route brengt je langs de Waalsdorpervlakte en het mooie natuurgebied Meijendel. Of richting Zuid, Kijkduin en omgeving. Natuurlijk gaat het om de punten.
Be Robinson Team Experience
Echte teambuilding waarbij snelheid, creativiteit, intelligentie en goede samenwerking onontbeerlijk zijn. Na een kick-off waarbij ieder team haar eigen teamvlag maakt, barst de strijd los. In teams nemen de deelnemers het tegen elkaar op tijdens diverse 'proeven'.
Duinstruin Tocht Kijkduin of Scheveningen
Wandel met hulp van onze 'Be Event' app door de prachtige duinen van Den Haag. Tijdens de tocht krijgen jullie vragen over het gebied en krijgen jullie andere gekke opdrachten.
Boeren Beach Game
Bouw je eigen Boerengolfbaan op het strand en speel hem vervolgens met je teamgenoten! Tijdens dit evenement staan creativiteit, snelheid, behendigheid en teambuilding centraal.
Strandfeest Scheveningen
Een geslaagd bedrijfsuitje met een combinatie van een actief programma met aansluitend een heerlijke zomerse feestavond, op het strand van Scheveningen. Maak uw keuze uit de onderstaande activiteiten.
Oh Oh Den Haag...
Wie kent dat liedje oh oh Den Haag , mooie stad achter de Duinen, nou niet? Ontdek alles uit het liedje op Haagsche stadsfietsen.....
Sloepen Games Den Haag - Scheveningen
Wist je dat de Haagse Grachten bijna net zo mooi zijn als de Amsterdamse Grachten?!
Himalaya Games Snowworld
Beleef het mee op de Himalaya van Nederland; Locatie Snowworld. De Robinson specialgames op de bergen van Snowworld..
20
Eten & Drinken

  • Lunch v.a. €12,50 p.p.
  • Diner v.a. € 24,50 p.p.
  • Borrelarrangementen & feest

Op zoek naar een leuke locatie?
Wij adviseren je graag..

Informatie
be euro Prijzen exclusief btw
  Beachlunches, beachbarbecues, en borrels sturen wij graag met onze programma-suggesties mee.