Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Strand activiteiten

Strand activiteiten

Vind hier de leukste uitjes op het strand van Scheveningen. Van vliegeren tot boerenbeachgolf en van beachvolley tot powerboat varen op de Noordzee....

Strandfeest Scheveningen
Een geslaagd bedrijfsuitje met een combinatie van een actief programma met aansluitend een heerlijke zomerse feestavond, op het strand van Scheveningen. Maak uw keuze uit de onderstaande activiteiten.
Boeren Beach Game
Bouw je eigen Boerengolfbaan op het strand en speel hem vervolgens met je teamgenoten! Tijdens dit evenement staan creativiteit, snelheid, behendigheid en teambuilding centraal.
Be Robinson Team Experience
Echte teambuilding waarbij snelheid, creativiteit, intelligentie en goede samenwerking onontbeerlijk zijn. Na een kick-off waarbij ieder team haar eigen teamvlag maakt, barst de strijd los. In teams nemen de deelnemers het tegen elkaar op tijdens diverse 'proeven'.
Beach Event Combinatie
Het Beach Event is een lekker divers bedrijfsuitje op het strand van Scheveningen, bestaande uit verschillende onderdelen. U kunt zelf de activiteiten kiezen die het beste bij de deelnemers passen, maar we geven hier graag advies over. Alles wordt volledig verzorgd door Be You Events.
Beachvolleybal Verzorgd in Scheveningen
Beleef samen met je collega's of vrienden een gezellig beachvolleybal toernooi, volledig verzorgd door Be You Events. Be You zorgt voor de teamindeling, het materiaal, de organisatie, de scheidsrechters en de prijsjes.
Boerengolf Scheveningen strand
Het bekende boerengolf maar dan op het strand! Je probeert met je groep in zo min mogelijk slagen het boerengolfparcours af te leggen. Nadat je de negen "holes" hebt gelopen heb je nog de kans om op twee holes extra prijzen te verdienen, bij “The Longest drive” en “The neary”.
Beachvolleybal Basic in Scheveningen
Beleef samen het gezellige volleybal toernooi, ondersteund door een aantal collega´s. Een budgettair aantrekkelijk bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest, en tóch lekker weg!
Vliegeren Scheveningen
Vliegeren op het strand van Scheveningen? Wij leren iedereen powerkiten! Wij vliegeren met vliegers met twee stuurlijnen waar halsbrekende toeren mee uitgehaald kunnen worden. Natuurlijk wel onder goede begeleiding en veilig.
IJssculpturen on the beach
Wat een mooi contrast... Strand en ijssculpturen. In deze workshop ijssculpturen maken op het strand is het wel even doorwerken, maar een mooi sculptuur wordt het zeker!
Zandsculpturen
Be You Events geeft je de mogelijkheid om het beste van je creativiteit naar boven te halen met dit leuke bedrijfsuitje in Scheveningen. Net zoals vroeger, wedden dat je het nog niet verleerd bent!
Eten & Drinken

Beach lunch

  • Beachlunch 10p+ va € 14,50 p.p.
  • Luxe lunch 10p+ va € 21,00 p.p.
  • Lunchpakket va € 8,50 p.p.

Diner / Beach barbecue

  • Beach Schotel va € 15,00 p.p.
  • Zelf BBQ 10-20p va € 21,50 p.p.
  • Beach BBQ 20p+ va € 25,50 p.p.
  • Luxe BBQ 20p+ va€ 30,75 p.p.
  • Diverse buffetten

Welke strandlocatie, beachclub?
Wij adviseren je graag....

Informatie
be euro Prijzen exclusief btw
  Beachlunches, beachbarbecues, en borrels sturen wij graag met onze programma-suggesties mee.