Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home / Locaties

Be You Locaties

Om een zo volledig mogelijk verzorgd evenement voor jullie te kunnen organiseren, werken wij samen met diverse strandtenten en horecalocaties. Hieronder tref je een overzicht vinden van een aantal locaties waarmee wij samenwerken.

Fonk Beach
Fonk Beach, een strandtent met een echte beach-feeling.
Strandclub WIJ
In deze trendy strandtent kun je gezellig met je vrienden een heerlijk dagje op Scheveningen doorbrengen.
Hart Beach
Een echte surfbar die het hele jaar door open is!
De Pier
De Pier is onlosmakend verbonden met goed eten en drinken. Er zijn verschillende horecagelegenheden die een lekker hapje en drankje aanbieden.
Oscars
Oscars is een mooie strandtent net achter een stuk duin dus lekker uit wind. Heerlijke om te lunchen en dineren
Beachclub Mambo Kijkduin
Beachclub Mambo Kijkduin. Voor de leukste events op Kijkduin.
Barbarossa
Sinds zomer 2013 staat Barbarossa voor stijl, kwaliteit en een ontspannen sfeer aan het Zwarte Pad in Scheveningen. Kom langs en ontdek het zelf.
Strandpaviljoen Zuid
Strandpaviljoen Zuid is de favoriete hangplek van het ontspannen deel van de Haagse bevolking en ligt op één van de mooiste stukjes strand van Den Haag: het Zuiderstrand.De wandeling of fietstocht door de fabelachtige duinstrook doet de stad snel wegebben en daar ontvouwt zich het brede zandstrand al.
De Kwartel
Middelpunt van het Zuiderstrand, ook vaak het Stille Strand genoemd. Restaurant en wijn/tapasbar aan zee. Lekker ontbijten, lunchen of dineren met een prachtig uitzicht
Millers beach
Het Millersbeach restaurant is gelegen aan het strand van Kijkduin. Hier kun je in alle rust aan zee dineren.
Ice Paradise - Leidschendam
De IJsbaan Leidschendam is een sfeervolle winter locatie met een Après Ski Bar langs de schaatsbaan. Ideaal voor grotere groepen die een privé bedrijfsfeest in de winter willen organiseren.IJ
Catch by Simonis
Catch by Simonis. Supermooi gelegen aan de yachthaven van Scheveningen.
DUO Eten & Drinken
Zin in een fijne lunch, een leuke vrijdagmiddagborrel of een geslaagd diner in een écht Schevenings decor? Bij DUO Eten & Drinken is het altijd gezellig!
IJsbaan Kurhausplein
IJsbaan Kurhausplein, een fantastische setting voor jullie winteruitje midden in Scheveningen (Den Haag). De baan heeft alles in zich om van jullie kerstborrel of winter bedrijfsuitje een succes te maken.
IJssculpturen Scheveningen
IJssculpturen festival in Scheveningen. Van 10 december t/m 8 januari bewonder je de prachtige ijssculpturen voor het Kurhaus op de boulevard van Scheveningen. Tot en met 17 december kun je bij ICE EXPO Scheveningen de professionele carvers aan het werk zien terwijl zij de laatste hand aan hun sculpturen leggen.
La Galleria
In het hart van Scheveningen, vlak naast het AFAS Circus theater, Pathé, Holland Casino en het Kurhaus hotel, vindt u Ristorante La Galleria Kurhausplein.
Rootz Centrum
De keuken van Rootz is de zeer gevariëerde nationale keuken van België.
Grote Markt
De Grote Markt…. Het gezelligste plein van Den Haag!
Pavlov
Een perfecte ruimte met uitzicht op de Nieuwe Kerk
'T Goude Hooft
Welkom bij 'T Goude Hooft
Snowworld Zoetermeer
Bij snowworld denk je altijd aan sneeuw maar in de zomer kun je hier ook heel mooi terecht. Een ideale locatie voor een evenement en een hapje.
Andere locatie?
Mochten jullie een andere regio of locatie wensen, vraag ons dan naar de mogelijkheden.