Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home
7 items matching your search terms.
Filter the results.
Item type


New items sinceSort by relevance · date (newest first) · alphabetically
GlopeEvent Boerengolf Scheveningen strand
Het bekende boerengolf maar dan op het strand! Je probeert met je groep in zo min mogelijk slagen het boerengolfparcours af te leggen. Nadat je de negen "holes" hebt gelopen heb je nog de kans om op twee holes extra prijzen te verdienen, bij “The Longest drive” en “The neary”.
Located in Strand activiteiten
GlopeEvent Beachvolleybal Verzorgd in Scheveningen
Beleef samen met je collega's of vrienden een gezellig beachvolleybal toernooi, volledig verzorgd door Be You Events. Be You zorgt voor de teamindeling, het materiaal, de organisatie, de scheidsrechters en de prijsjes.
Located in Strand activiteiten
BeEvent T2 Flower Power Tour
Een fantastisch evenement waarbij je terug in de tijd gaat. Een mooie tour in oldtimer hippie busjes (Volkswagen T2 busjes) waarbij je een routemap meekrijgt, vragen moet beantwoorden en je zelf voor de muziek zorgt.
Located in Thema events
BeEvent Steigerhout Schilder Challenge
Creatieve challenge met steigerhout. Op het strand aan de slag met steigerhouten planken, om er als team een mooi steigerhouten schilderij van te maken......
Located in Creatief
GlopeEvent Zandsculpturen
Be You Events geeft je de mogelijkheid om het beste van je creativiteit naar boven te halen met dit leuke bedrijfsuitje in Scheveningen. Net zoals vroeger, wedden dat je het nog niet verleerd bent!
Located in Creatief
GlopeEvent IJssculpturen on the beach
Wat een mooi contrast... Strand en ijssculpturen. In deze workshop ijssculpturen maken op het strand is het wel even doorwerken, maar een mooi sculptuur wordt het zeker!
Located in Creatief
GlopeEvent Crazy Arts 3D Schilderworkshop
Laat je creatieve kant naar boven komen en schilder samen met je collega's, vrienden of familie een te gekke super Crazy Art 3D schilderij. Krijgt het schilderij na afloop een mooi plaatsje op jullie kantoor?
Located in Creatief