Skip to content. | Skip to navigation

You are here: Home
13 items matching your search terms.
Filter the results.
Item type


New items sinceSort by relevance · date (newest first) · alphabetically
BeEvent Flower Power tocht met fiets
Zin om even helemaal los te gaan en gek te doen? Stap op de fiets met je hippie outfit en kom de leukste stukjes van en rondom Den Haag tegen, natuurlijk met vrolijke opdrachten.
Located in Thema events / Drive & Discover
GlopeEvent Escape the City Scheveningen
Ontvlucht binnen de afgesproken tijd met je collega's of vrienden het centrum van Den Haag of Scheveningen. Teamwork is bij dit evenement de sleutel tot succes!
Located in City Games
GlopeEvent Vliegeren Scheveningen
Vliegeren op het strand van Scheveningen? Wij leren iedereen powerkiten! Wij vliegeren met vliegers met twee stuurlijnen waar halsbrekende toeren mee uitgehaald kunnen worden. Natuurlijk wel onder goede begeleiding en veilig.
Located in Strand activiteiten
GlopeEvent Boerengolf Scheveningen strand
Het bekende boerengolf maar dan op het strand! Je probeert met je groep in zo min mogelijk slagen het boerengolfparcours af te leggen. Nadat je de negen "holes" hebt gelopen heb je nog de kans om op twee holes extra prijzen te verdienen, bij “The Longest drive” en “The neary”.
Located in Strand activiteiten
GlopeEvent Beachvolleybal Verzorgd in Scheveningen
Beleef samen met je collega's of vrienden een gezellig beachvolleybal toernooi, volledig verzorgd door Be You Events. Be You zorgt voor de teamindeling, het materiaal, de organisatie, de scheidsrechters en de prijsjes.
Located in Strand activiteiten
BeEvent T2 Flower Power Tour
Een fantastisch evenement waarbij je terug in de tijd gaat. Een mooie tour in oldtimer hippie busjes (Volkswagen T2 busjes) waarbij je een routemap meekrijgt, vragen moet beantwoorden en je zelf voor de muziek zorgt.
Located in Thema events
BeEvent iPad Beach Game
De iPad moove Team game is het tablet spel wat je gedaan moet hebben. Op zoek naar een nieuw innovatief uitje wat nog niemand gedaan heeft, strijd met ons om de winst tijdens de iPad team game
Located in Thema events
GlopeEvent Beachclub Quiz
Met collega's, vrienden of familie lekker de kroeg in en super gezellig strijden tegen elkaar met de Beachclub Pub Quiz... Nu uit te breiden met het WK thema
Located in Thema events
GlopeEvent Be Robinson Team Experience
Echte teambuilding waarbij snelheid, creativiteit, intelligentie en goede samenwerking onontbeerlijk zijn. Na een kick-off waarbij ieder team haar eigen teamvlag maakt, barst de strijd los. In teams nemen de deelnemers het tegen elkaar op tijdens diverse 'proeven'.
Located in Thema events
BeEvent Steigerhout Schilder Challenge
Creatieve challenge met steigerhout. Op het strand aan de slag met steigerhouten planken, om er als team een mooi steigerhouten schilderij van te maken......
Located in Creatief